Λεωφ. Θησέως 214, 17675 Καλλιθέα
Δευ - Παρ 10:00-18:00

Ιωάννης Περσίδης

Executive Insurance Broker

Ιωάννης Περσίδης

Ο Ιωάννης Περσίδης είναι ιδρυτής της iPmP. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Νέα Υόρκη.

Η επαγγελματική ασφαλιστική του πορεία ξεκινά το 1994, παράλληλα με τις Χρηματοοικονομικές του σπουδές, τις οποίες ολοκλήρωσε το 1998.

Το 2006 ως μάνατζερ ανέλαβε τη δημιουργία δικής του ομάδας ασφαλιστών, αποσπώντας από την πρώτη στιγμή διακρίσεις και πρωτιές στους κλάδους ζωής, γενικών ασφαλειών και αμοιβαίων κεφαλαίων.

Από το 2010 έως και σήμερα συνεχίζει ως Executive Insurance Broker με τις ίδιες συνεχόμενες διακρίσεις και πρωτιές σε όλους τους κλάδους.

Οι επαγγελματικές βραβεύσεις του έχουν δώσει τη δυνατότητα να βρεθεί στις 5 ηπείρους.

Τα ταξίδια αυτά πέρα από αναψυχή, τον βοήθησαν να γνωρίσει την κουλτούρα της ιδιωτικής ασφάλισης, αποκομίζοντας νέες ιδέες βελτιστοποίησης της εξυπηρέτησης των πελατών.

Επί σειρά ετών συμμετέχει σε συνέδρια της NN Hellas ως βραβευόμενος ασφαλιστής και ομιλητής, καθώς και σε συνέδρια του MDRT του κορυφαίου Club ασφαλιστών της παγκόσμιας ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Μετά από 28 έτη καριέρας στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα, ιδρύοντας την IPMP. Η εταιρεία συνεργάζεται με την protect insurance, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων διαμεσολαβητών στην Ελλάδα, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις και μέγιστη ευελιξία στον ασφαλισμένο.

Προτεραιότητά του είναι η συνέπεια, η τίμια και ειλικρινής εκπροσώπηση του πελάτη που τον εμπιστεύεται και η δημιουργία ενός πλαισίου εξυπηρέτησης και υποστήριξης των συμφερόντων του.

Η Εταιρεία Μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται χρόνια στον ασφαλιστικό και επενδυτικό κλάδο, και σας προσφέρει τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά προγράμματα της αγοράς. Για εμάς επιτυχία είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.

Insurance Quote

    Choose type of Insurance:

    Level of protection:

    Contact details: